Railay & Phra Nang

Idag tog vi longtailbat ut till Railay Beach, ar inte alls langt fran Ao Nang Beach. Vi har inte varit sa inpade av stranderna har i Krabi, men nu blev det minsann skillnad!


Railay Beach

Efter lunchen gick vi tvarsgenom on, genom grottor och apdjungel och kom ut pa Phra Nang Beach. Dar "bergsklattrade" vi i grottorna och badade innan vi gick tillbaka till Railay igen.


Phra Nang Cave






Pa stranden finns aven "Princess Cave" som ar en offergrotta dit fiskare offrar mat och smycken for att de tror att de ska fa lycka, typ? Men det ar inte direkt mat och lycka som ar den "stora grejen" att offra. Grottan var full av snoppar i alla dess storlekar och former!



Det var samma sak med havet idag, det galler att passa pa att bada tidigt pa dagen for det blir lagvatten sa otroligt snabbt och man maste ga ungefar en mil (kanns det i alla fall som) ut i vattnet for att kunna bada senare pa dagen.

FORE


EFTER





Friterad pannkaka med Nutella och banan pa Railay Beach

Efter att vi atit middag nu ikvall sa hann vi ga nagra meter innan vi kande vattendroppar! Inom loppet av en minut sa hann vi forsta att vattendropparna var regndroppar och innan vi visste ordet av sa verkligen SPOregnade det! Tack och lov sa hade det slutat inom tio minuter och nu hoppas vi pa solsken imorgon da vi aker pa en "4 island-trip".

Trackback
RSS 2.0