Phi Phi

En sak som vi har lart oss nar vi nu rest runt ar att alla thailandare verkar vara daliga pa att halla tiderna. Flyget mellan Pattaya och Phuket var punktligt annars har alla batar, bussar och farjor avgatt med 15-30 minuters forsening. Ni vet uttrycket "Man blir som man umgas"? Det stammer nog ganska bra...

Pa mandagkvallen skulle vi bara fraga var receptionist pa hotellet vart vi skulle vanta morgonen efter da vi skulle bli upphamtade av en minibuss. Hon var valdigt dalig pa engelska och trodde att vi menade att vi ville ha rumsvackning kommande morgon. Jaja, det kunde val inte skada, aven om vi hade tankt stalla var egen vackare en halvtimme tidigare.

Klockan 7.00 morgonen efter vaknar vi av att, justdet, receptionisten ringer. 10 minuter senare skulle vi aka! Snacka om att vi flog upp ur sangen! Men vi var nere i tid (vilket saklart minibussen inte var) och hann med.



Vi tog farjan hit till PhiPhi-oarna. Det ar sa otroligt fint har. Havsvattnet ar lika klart som poolvatten, stranden alldeles vit och massa grona klippor som omringar on. Tyvarr sa ar det inte nagot gomt paradis och jag overdriver verkligen inte om jag sager att varannan turist har ar svensk :/. Dessutom sa aker valdigt manga hit och vi hade nastan problem med att fa ett boende!







Vi har traffat Nina och Henrik (en Hemavan-kompis till Evelina) som ocksa ar har, vilket var kul :).

Igarkvall tog vi var forsta drink pa resan, och da ar det klart att den ska vara rejal.

 

Efter att ha suttit pa nagra olika barer och aven sett lite thaiboxning sa gick vi ner pa stranden och dansade.





Imorse tog vi sovmorgon, hamtade var tvatt (perfekt att man kan lamna in och fa sina grejer tvattade) och kopte med oss frukost/lunch som vi at pa stranden. Det har varit sa otroligt varmt idag! Skulle gissa pa 40 grader i luften och en havstemperatur pa 35 grader. Det har med andra ord inte gatt att gora nagonting alls, inte ens ligga i solen. Sa vi har bara legat i skuggan/vattnet. Medan Emma lag och sov under parasollet sa lag jag i vattnet och gjorde ungefar samma sak. Men efter 1,5 timme i havet och skrynkligare fingrar an en 90 aring kandes det som att det var dags att kliva upp...

Imorgon aker vi pa utflykt :).

Trackback
RSS 2.0