Paradiset

Efter att ha blivit serverade en harligt god frukost imorse sa blev vi upphamtade for att sen uppleva en av dom harligaste dagarna i vara liv. En sak var dock INTE harlig! Vi blev upphamtade av en minibuss som skulle kora oss under dagen. Chaufforen och guiden var trevliga, men vart resesallskap var rena mardrommen. ISRAELER! Inte for att jag har haft nagot emot dom tidigare, men dom kund everkligen inte vara tysta. Jag och Emma satt i mitten av minubussen och israelerna satt omringade runt omkring oss och SKREK hela tiden! Sa vara busstimmar har i princip gett oss tinnitus, TROTS att vi satt i oronproppar!

Pa vart forsta stopp fick vi rida elefant innan vi senare fick byta om till badklader for att kunna tvatta elefanterna! Verkligen en annorlunda upplevelse.









Darefter akte vi till Erawan Waterfalls, vilket ar det absolut finaste stallet jag varit pa i hela mitt liv! Det ar en national park med sju stycken vattenfall. Dar stannade vi nagra timmar och klattrade oss uppat. Oftast hinner man inte klattra upp och se alla sju eftersom man aven far bada dar och "slosa" bort tid. Jag och Emma hann se sex vattenfall och eftersom det sjunde ust nu var utan vatten p.g.a. att det hade regnat for lite, sa kande vi inte att vi hade missat nagot.







Innan vi akte vidare fick vi lunchbuffe vid fallen. Innan vi sedan akte tillbaka till hotellet gjorde vi ett kortstopp vid River Kwain och Dodens jarnvag igen. Idag hade vi varldens gullligaste guide som dessutom var jatteduktig pa engelska sa hon berattade historian om bron for oss, sa nu har vi forstatt den. Kan ocksa pasa pa att ratta till ett fel sen igar. I dodsantalet hade det fallit bort nagra nollor. Det var flera 100 000 manniskor som dog under tiden dom tvingades arbeta 18 h per dag och bygga jarnvagen.

Nu ar vi tillbaka pa Kaohsan Road, har checkat in pa ett hotell for 24 kr per person och natt och eftersom det ar regn-vader pa Koh Samuie, dit vi egentligen tankte aka imorgon, sa har vi nu andrat planerna och aker till Koh Samet imorgon istallet :).

Trackback
RSS 2.0