Ao Nang

Igar akte vi fran Krabi stad till Ao Nang, som ar en annan stadsdel i Krabi. Vi har stranden pa andra sidan hotellet, sa vi gick dit och bara tog det lugnt igar pa dagen. Den stranden var dock inte sa fin, var ganska mycket barr och stenharda snackor man var tvungen att ga pa. Sen hande nagot mycket konstigt! Da vi hade varit och atit lunch och sen kom tillbaka till stranden sa hade vattnet dragits utat och det var jattelanggrunt! Man skulle sakert kunna ga anda ut till oarna!





Pa kvallen umgicks vi med Nina och Henrik som aven dom hade akt till Ao Nang nu :).

Forst gick vi ut och at middag, vegetariskt/grill/thaibuffe med dessertbuffe inkluderat. Mumsmumsmums!






Sen rullade vi vidare till en strandrestaurang/bar och kopte varsin drink innan vi gick vidare till partygatan. Dar lyssnade vi pa livemusik, spelade kort, sag fireshow och drack buckets.








Avslutade kvallen med att aka vidare till en bar nara vart hotell. Det var jattekul nar Nina skulle forhandla med tuk-tukchaufforen om priset. Tillslut gjorde dom en deal. Han fick 100 bath och var tvungen att smaka sin forsta snus nagonsin!
Chaufforen som var i 50-ars aldern sag ratt rolig ut da han forsokte att inte spotta ut snusen ;).

Idag borjade vi dagen med en Resorb och pizza innan vi gick till Ao nang Beach som var en bit langre bort, den var lite finare :).




Nu har vi precis atit middag och imorgon ska vi aka till Railay.
Trackback
RSS 2.0