4 Islands

Efter den korta regnskuren i forrgar sa var vadret ater som vanligt igar. Vi blev upphamtade en kvart tidigt igar (vad hande dar?! :o) och akte sen ut pa en dagsutflykt. En sak som vi tydligt markt har ar hur alla infodingar tycker att turisterna ar konstiga som vill vara ute i solen och bli bruna, for sjalv vill dom tydligen bli ljusare! I affarer har vi sett "Nippel whitening cream", vitningscreme for kroppen och babypuder som dom anvander for att se blekare ut. Under utflykten igar sa akte vi med en stor longtailbat med soldack pa taket. Dar uppe lag alla turister och stekte och under taket hade asiaterna smort in sig med extra stark solcreme och satt i skuggan.



Fortsa stoppet var pa "Tup Island". Fran den lilla on gick det ut en lang smal strandremsa mitt i havet. Dar stannade vi och snorklade "en timme" (2,5 timmar). Snorklingen gar inte att jamfora med den i Egypten, men det var fina fiskar och kul anda :).





Sen akte vi runt "Chicken Island" (som har fatt sitt namn efter dess kycklingliknande form) och stannade sen utanfor on och snorklade. Dar var det massor med fisk som just och pass vajde for att inte simma in i ens cyklop.




Nasta stopp var pa "Poda Island" dar man kunde bada, snorkla och se apor pa stranden.


Stark tjej



En apa snodde min melon...





Sista stoppet var pa Phra Nang Beach (dar vi varit dagen fore). Sa istallet for att folja med dom andra in i grottorna sa la vi oss och solade. Klockan 15 var vi tillbaka skulle vi ha varit tillbaka, men vi var inte tillbaka forran 17.

Efter middagen igar gick vi pa massage. Emma tog nacke/axlar/rygg-massage och lag och plagades av tortyr i en timme da hon fick en hardhant dam till massor. Sjalv sa somnade jag i fotoljen medan jag fick fotmassage dar det aven ingick huvud- och nackmassage. Sahar mjuka fotter har jag aldrig haft :). Efter massagen bjods vi pa gingerte och sen gick vi och njot av varldens godaste glass pa Swensens!





Pa nagra timmar blir vi upphamtade och aker sen vidare mot nasta stopp :).
Trackback
RSS 2.0